” Ambitie is de stap durven nemen, die je verder gaat helpen”

Ik ben een ZZP’er

Ben jij een zzp’er en wil je meer omzet en winst binnen jouw bedrijf? Vraag jij wel de juiste prijzen voor jouw geweldige service die je aan biedt? Ik kan jou helpen om naar die financiële next level te komen door middel  van de prijsstrategie stappen binnen mijn LION-methode.

Wil je meer weten? Gebruik dan deze button om verder te lezen en bekijk snel  wat ik voor jouw bedrijf kan betekenen.

Ik ben een MKB’er

Ben jij een mkb’er of een groot bedrijf die last heeft van personeelstekort, waardoor er weinig tijd is voor de juiste aandacht en sturing binnen jouw organisaties? Zou jij jouw leidinggevend en winkelpersoneel die aandacht en sturing willen geven wat ten goede komt van jouw bedrijf? 

Wil je meer weten? Gebruik dan deze button om verder te lezen en bekijk snel  wat ik voor jouw bedrijf kan betekenen.

Rituals

Na een lange tijd heeft de winkel op Schiphol door de strategie van Nury binnen een jaar meer dan 27% winst behaald

Hellen

 Van onschatbare waarde voor mij. Zoveel informatie over enkel basisprincipes als het gaat om financien en grip op je cijfers hebben. Ik zou dit zeker willen aanbevelen aan iedereen die hulp kan gebruiken bij het in kaart brengen van jouw financien en doelen voor de toekomst.  

Sissy Boy

In de jaren dat Nury voor ons werkte heeft ze veel geld voor ons verdiend en wist ze iedereen gemotiveerd te houden

Carla

Nury’s vermogen om intuitief en creatief te zijn als het om financien en grip op je cijfers gaat, is verbazingwekkend. Haar natuurlijke bekwaamheid, expertise in combinatie met haar enthousiastme zijn het perfecte recept voor succe!! 

Hunkemoller

Door Nury is ons ziekteverzuim in de probleem districten drastisch omlaag gegaan en behaalde ze niet hoger dan 1%  door haar manier van werken.

Bianca

Ik ben zo blij dat ik me heb durven laten helpen. Zo fijn op de manier hoe Nury met je praat waardoor ik mij niet hoefde te schamen dat ik geen controle had op mijn cijfers/ financien. Ze leert je om realistische doelen te stellen en deze wekelijks, maandelijks, per kwartaal en jaarlijks bij te houden. Super, Super!! ik raad dit iedereen aan het geeft je zoveel rust, vrijheid en het is elke cent waard!

WE Fashion

Wat jij mij geleerd hebt is, om “vertrouwen te hebben in het proces” en jezelf te laten horen, hoe moeilijk ik het toendertijd ook vond hoe makkelijk het me nu af gaat. Dit komt mede dankzij jou, een manager die altijd goed wist te luisteren en de mening van anderen ook echt aanhoorde. Dit gebruik ik zelf nu ook in mijn huidige functie als Store Manager.

Diana

Na dit gevolgd te hebben met de fijne begeleiding voel ik me vrij om de beste versie van mijnzelf te zijn en andere te inspireren.

Ik voel de rust en de vrijheid om het bedrijf te creeren zoals ik dat wil, niet te doen wat anderen doen maar mijn doel en mijn pad te volgen. En zoals Nury zegt Vertrouw op het Proces!! Bedankt voor het de weg wijzen!!  

Rituals

Door de strategie van Nury heeft ze ons laten inzien, dat je op een creatieve manier meer personeels uren kunt inzetten, maar wel binnen het personeelsbudget en toch winst kunt behalen.

Rachel

Ik ben een behoorlijke zelfverzekerde meid en dacht dat ik het allemaal wel alleen kon. Nury opende mijn geest naar het volgende financiele niveau. Meer grip op mijn financien en mijn agenda. Ik heb nu zoveel meer balans in mijn prive als zakelijke leven? Door de rust is er ruimte gekomen voor andere dingen zoals meer tijd met mijn kinderen en om mijn bedrijf anders te draaien. Mijn volledige potentieel te benutten. Mijn dank is groot!

Sissy Boy

Nury wist door haar manier van werken bij iedereen het beste naar boven te halen, uit te dagen door personeel op de juiste posities te plaatsen, waardoor dat winstgevend was voor de gehele organisatie

Anita

Door de Corona en de verveling ben ik geld gaan uitgeven aan stomme dingen, waardoor ik geen grip meer had op mijn financiën. En de dingen aannemen van mijn ouders lukte niet. Tot mijn vader een afspraak met Nury had gemaakt. Ze heeft mij op een hele heldere en makkelijke manier weer grip op mijn financiën gegeven. Hier door ervaar ik meer rust, deel ik mijn tijd anders in en geef ik niet te veel geld uitgeef aan onnodige zaken. Dankjewel en dit zou ik iedereen gunnen!  

WE Fashion

Het gevoel van gelijkheid en respect naar elkaar, ondanks dat je toch een andere en hogere functie had. Door de gelijkheid die er gecreëerd was als collega in hogere functie voelde ik mij gewaardeerd, kon ik het gesprek met je aangaan en was de samenwerking prettig

Danielle

Ik heb eigenlijk nooit financiële zekerheid gekend in mijn leven. Helaas door tegen de verkeerde mensen aangelopen te zijn is het financieel een rommeltje geweest. Maar sinds ik met Nury aan de slag ben gegaan is het stap voor stap positief veranderd en kan ik zeggen dat ik zeker nu voor het eerst financiële zekerheid ervaar. Ik beveel dit aan, en gun het andere ook want financiële stress is verschrikkelijk. Ik ben zeer dankbaar dat Nury op mijn pad kwam.

Hunkemoller

Wat mij altijd bijgebleven is en ik nooit meer vergeet, is dat je de werk druk die er bij jou werd neergelegd nooit bij het personeel liet merken of overdroeg. Je wist het zo doen overkomen dat het allemaal heel makkelijk leek. Door jouw duidelijke en heldere communicatie, snapte wij welke richting je op wilde met de organisatie. Door jouw vertrouwen in ons en aanstekelijke enthousiasme, haalde wij makkelijk onze doelen. Dit alles heb je mij en andere meegegeven, wat ik nu in mijn huidige functie als District Manager gebruik. Dankjewel!!